> Εκδόσεις > Λογοτεχνία  
 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Παρίσι-Πάρος
  Μοσχούλα Κοντοσταύλου
  Πανδαμάτωρ ο χρόνος.

Και μέσα σ αυτόν που τα πάντα ορίζει, δημιουργείται η μοίρα των θνητών, αναπτύσσεται η συνείδηση και συντελείται το τέλος τους. Κι ακόμα η γέννηση , η άνθιση και ο θάνατος των ερώτων τους.

Σ' αυτό το μυθιστόρημα άνθρωποι, από την εφηβεία ως την μεγάλη ηλικία αξιώνονται της δωρεάς του έρωτα. Κάποιοι τον αξίζουν, άλλοι λιγότερο και μερικοί δεν αντέχουν τη δύναμή του. Ενώ ο χρόνος δαμαστής της ζωής τους αποδεικνύεται και κυβερνήτης της.

Όμως στην πορεία του δεν είναι μόνο η ερωτική σχέση που συνδέει τα διεστώτα. Είναι και η φιλία και η οιαδήποτε ικανότητα δημιουργίας σχέσης με τον συνάνθρωπο.

Στο ξετύλιγμα αυτής της ιστορίας (ή των ιστοριών) σχεδόν όσο και η ερωτική αγάπη μετράει και η φιλική και κάθε δυνατότητα του ανθρώπου να επικοινωνεί να συνομιλεί, να συνυπάρχει με τους άλλους.

Και φυσικά, ακόμη κι αν προϊόντος του πανδαμάτορος, προκύψουν χωρισμοί και απομακρύνσεις επειδή συμβαίνει μια φορά να αγαπήσεις για πάντα ν' αγαπάς, ο δρόμος να συναντηθούν οι διαφορετικές πορείες παραμένει ανοιχτός.
 

* Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα του εξωφύλλου κάνοντας δεξί 'κλικ' επάνω στην εικόνα και στη συνέχεια "Αποθήκευση εικόνας ως..."
ISBN:978-618-5279-08-0, Σελ.346, Τιμή: 14,00 €
< επιστροφή στη λογοτεχνία
         © 2006 Site by l-interactive